Kostnadsfri LSS rådgivning

Assistansbolag Eskilstuna - Assistansförmedling av personlig assistans.

assistansbolag i Eskilstuna

Välkommen till Personlig Assistans 24 i Eskilstuna

Personlig Assistans 24 en assistansförmedling som hjälper dig hitta rätt Assistansbolag för personlig assistans samt söka assistansersättning via lss i Eskilstuna.

I Eskilstuna finns flera olika assistansanordnare. För att hitta rätt kan en assistansförmedling stötta gallringen genom att förmedla kontakt till etablerade assistansföretag.

Byta Assistansbolag

Är det krångligt att byta bolag? Nej det är inte krångligt!

Personlig assistans Eskilstuna

Vi har svar på dina frågor och erbjuder personlig assistans i hela Eskilstuna.

Ansöka om personlig assistans

De Assistansbolag vi samarbetar med har jurister som hjälper dig att ansöka om personlig assistans.

Hitta rätt assistansanordnare i Eskilstuna

Det här är en kostnadsfri tjänst för dig med behov av personlig assistans. Vi hjälper dig att hitta rätt assistansbolag. Anmäl intresse nu! Tryggt. Oberoende. Självklart kostnadsfritt.

Hur blir man presonlig assistent?

För att bli personlig assistent kan det vara bra att gå Vård- och omsorgsprogrammet
Andra områden Personlig Assistans 24 kan hjälpa till med i Eskilstuna:

Assistansförmedling
Assistansförmedling Eskilstuna hjälper dig hitta rätt Assistansbolag för personlig assistans samt söka assistansersättning via lss!

Välja assistansbolag
Jämför och hitta rätt assistansbolag i Eskilstuna? Du kan välja assistansanordnare Eskilstuna av din kommun, ett företag eller ett brukarkooperativ.

Byta assistansbolag
Byta assistansbolag Eskilstuna? Vi på Lss Assistansen har egen erfarenhet av funktionshinder och vi är väl förtrogna med autism, epilepsi och problemskapande beteende.

Privat eller kommunal assistans
Det finns skillander mellan personlig assistans via kommunen eller privat. En av dem är OB-ersättningen som man inte har rätt till via kommunen.

Personlig assistans
Personlig assistans Eskilstuna med krav på livskvalitet, utan krångel med lagar och avtal. Skräddarsydd lösning med ett personligt bemötande - på dina villkor

Ställer krav på assistansbolag
Vi ställer en mängd krav på den personliga assistansen som vi tycker är självklart att man som seriöst assistansbolag i Eskilstuna kan uppfylla.

Ansöka om personlig assistans
Ansöka om personlig assistans Eskilstuna. Vi hjälper dig att ansöka om assistanstimmar och assistansersättning för personlig assistans gratis och kostnadsfritt.

Juridisk rådgivning
Vi erbjuder rådgivning. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med personlig assistans. Kostnadsfri Juridisk Rådgivning Eskilstuna för Personlig Assistans.

Jämför assistansbolag
Bra frågor att ställa när man jämför assistansbolag Eskilstuna. Området personlig assistans kan vara som en snårig djungel, det finns många olika saker man behöver veta.


Assistansbolag Eskilstuna

Obs!!! vi listar alla assistansbolag inte bara samarbetspartners.
Synonymer till assistans
hjälp, medverkan, handräckning, bistånd, biträde

Wikipedia information om Eskilstuna

Eskilstuna Eskilstuna (uttal ) är en tätort i Södermanland, centralort i Eskilstuna kommun och den största tätorten i Södermanlands län. I tätorten bodde 69 816 personer den 31 december 2018, vilket utgjorde cirka 66 procent av Eskilstuna kommuns då 105 924 invånare. Genom orten rinner Eskilstunaån. Eskilstuna fick sitt namn efter biskop Eskil av Tuna stift med biskopssäte i Tuna, motsvarande nutida Eskilstuna.

Kostnadsfri Assistansförmedling i Eskilstuna

Tjänsten är gratis och du binder dig inte till någonting.

Mitt Eskilstuna 2030: Tankebubblor 1

Karta över Eskilstuna