Kostnadsfri LSS rådgivning

Assistansbolag Jönköping - Assistansförmedling av personlig assistans.

Assistansförmedling av personlig assistans. Assistansbolag i Jönköping

Välkommen till Personlig Assistans 24 i Jönköping

Personlig Assistans 24 en assistansförmedling som hjälper dig hitta rätt Assistansbolag för personlig assistans samt söka assistansersättning via lss i Jönköping.

I Jönköping finns flera olika assistansanordnare. För att hitta rätt kan en assistansförmedling stötta gallringen genom att förmedla kontakt till etablerade assistansföretag.

Byta Assistansbolag

Är det krångligt att byta bolag? Nej det är inte krångligt!

Personlig assistans Jönköping

Vi har svar på dina frågor och erbjuder personlig assistans i hela Jönköping.

Ansöka om personlig assistans

De Assistansbolag vi samarbetar med har jurister som hjälper dig att ansöka om personlig assistans.

Hitta rätt assistansanordnare i Jönköping

Det här är en kostnadsfri tjänst för dig med behov av personlig assistans. Vi hjälper dig att hitta rätt assistansbolag. Anmäl intresse nu! Tryggt. Oberoende. Självklart kostnadsfritt.

Hur blir man presonlig assistent?

För att bli personlig assistent kan det vara bra att gå Vård- och omsorgsprogrammet
Andra områden Personlig Assistans 24 kan hjälpa till med i Jönköping:

Assistansförmedling
Assistansförmedling Jönköping hjälper dig hitta rätt Assistansbolag för personlig assistans samt söka assistansersättning via lss!

Välja assistansbolag
Jämför och hitta rätt assistansbolag i Jönköping? Du kan välja assistansanordnare Jönköping av din kommun, ett företag eller ett brukarkooperativ.

Byta assistansbolag
Byta assistansbolag Jönköping? Vi på Lss Assistansen har egen erfarenhet av funktionshinder och vi är väl förtrogna med autism, epilepsi och problemskapande beteende.

Privat eller kommunal assistans
Det finns skillander mellan personlig assistans via kommunen eller privat. En av dem är OB-ersättningen som man inte har rätt till via kommunen.

Personlig assistans
Personlig assistans Jönköping med krav på livskvalitet, utan krångel med lagar och avtal. Skräddarsydd lösning med ett personligt bemötande - på dina villkor

Ställer krav på assistansbolag
Vi ställer en mängd krav på den personliga assistansen som vi tycker är självklart att man som seriöst assistansbolag i Jönköping kan uppfylla.

Ansöka om personlig assistans
Ansöka om personlig assistans Jönköping. Vi hjälper dig att ansöka om assistanstimmar och assistansersättning för personlig assistans gratis och kostnadsfritt.

Juridisk rådgivning
Vi erbjuder rådgivning. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med personlig assistans. Kostnadsfri Juridisk Rådgivning Jönköping för Personlig Assistans.

Jämför assistansbolag
Bra frågor att ställa när man jämför assistansbolag Jönköping. Området personlig assistans kan vara som en snårig djungel, det finns många olika saker man behöver veta.


Assistansbolag Jönköping

Obs!!! vi listar alla assistansbolag inte bara samarbetspartners.
Synonymer till assistans
hjälp, medverkan, handräckning, bistånd, biträde

Wikipedia information om Jönköping

Jönköping Jönköping (uttal ) är centralort i Jönköpings kommun och residensstad för Jönköpings län. Jönköping är Sveriges tionde största tätort med kommunens 141 496 (2020) invånare. Jönköpings gamla stadsområde utgörs av ett sandområde med två mindre sjöar (Munksjön och Rocksjön) vid Vätterns södra strand, omgivet av kuperade sluttningar. Tätorten omfattar även de tidigare tätorterna Huskvarna och Norrahammar.

Kostnadsfri Assistansförmedling i Jönköping

Tjänsten är gratis och du binder dig inte till någonting.

Jönköpings kommun

Karta över Jönköping