Kostnadsfri LSS rådgivning

Assistansbolag Luleå - Assistansförmedling av personlig assistans.

Assistansförmedling av personlig assistans. Assistansbolag i Luleå

Välkommen till Personlig Assistans 24 i Luleå

Personlig Assistans 24 en assistansförmedling som hjälper dig hitta rätt Assistansbolag för personlig assistans samt söka assistansersättning via lss i Luleå.

I Luleå finns flera olika assistansanordnare. För att hitta rätt kan en assistansförmedling stötta gallringen genom att förmedla kontakt till etablerade assistansföretag.

Byta Assistansbolag

Är det krångligt att byta bolag? Nej det är inte krångligt!

Personlig assistans Luleå

Vi har svar på dina frågor och erbjuder personlig assistans i hela Luleå.

Ansöka om personlig assistans

De Assistansbolag vi samarbetar med har jurister som hjälper dig att ansöka om personlig assistans.

Hitta rätt assistansanordnare i Luleå

Det här är en kostnadsfri tjänst för dig med behov av personlig assistans. Vi hjälper dig att hitta rätt assistansbolag. Anmäl intresse nu! Tryggt. Oberoende. Självklart kostnadsfritt.

Hur blir man presonlig assistent?

För att bli personlig assistent kan det vara bra att gå Vård- och omsorgsprogrammet
Andra områden Personlig Assistans 24 kan hjälpa till med i Luleå:

Assistansförmedling
Assistansförmedling Luleå hjälper dig hitta rätt Assistansbolag för personlig assistans samt söka assistansersättning via lss!

Välja assistansbolag
Jämför och hitta rätt assistansbolag i Luleå? Du kan välja assistansanordnare Luleå av din kommun, ett företag eller ett brukarkooperativ.

Byta assistansbolag
Byta assistansbolag Luleå? Vi på Lss Assistansen har egen erfarenhet av funktionshinder och vi är väl förtrogna med autism, epilepsi och problemskapande beteende.

Privat eller kommunal assistans
Det finns skillander mellan personlig assistans via kommunen eller privat. En av dem är OB-ersättningen som man inte har rätt till via kommunen.

Personlig assistans
Personlig assistans Luleå med krav på livskvalitet, utan krångel med lagar och avtal. Skräddarsydd lösning med ett personligt bemötande - på dina villkor

Ställer krav på assistansbolag
Vi ställer en mängd krav på den personliga assistansen som vi tycker är självklart att man som seriöst assistansbolag i Luleå kan uppfylla.

Ansöka om personlig assistans
Ansöka om personlig assistans Luleå. Vi hjälper dig att ansöka om assistanstimmar och assistansersättning för personlig assistans gratis och kostnadsfritt.

Juridisk rådgivning
Vi erbjuder rådgivning. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med personlig assistans. Kostnadsfri Juridisk Rådgivning Luleå för Personlig Assistans.

Jämför assistansbolag
Bra frågor att ställa när man jämför assistansbolag Luleå. Området personlig assistans kan vara som en snårig djungel, det finns många olika saker man behöver veta.


Assistansbolag Luleå

Obs!!! vi listar alla assistansbolag inte bara samarbetspartners.
Synonymer till assistans
hjälp, medverkan, handräckning, bistånd, biträde

Wikipedia information om Luleå

Luleå Luleå (på lulemål Leeol [lêúɽ] eller Leoschtän [ˈlêwˌʂʈæ:n]; på nordsamiska Luleju: lulesamiska: Julevu; finska och meänkieli: Luulaja, umesamiska Lüvllege) är en tätort (stad) i Norrbotten samt centralort i Luleå kommun, residensstad för Norrbottens län och stiftsstad för Luleå stift. Luleå är Sveriges 25:e samt Norrlands femte och Nordkalottens sjunde största tätort, med 48 749 invånare av kommunens totalt 78 040 invånare (SCB 2020). Luleå har Sveriges sjunde största hamn för gods. Luleå är ett metallurgiskt centrum med stor stålindustri och omfattande forskning och kallas ibland i folkmun för Stålstaden. Sveriges nordligaste tekniska universitet, Luleå tekniska universitet, finns också i staden. Luleåregionen är Norrlands största lokala arbetsmarknadsregion med 166 820 invånare 2019

Kostnadsfri Assistansförmedling i Luleå

Tjänsten är gratis och du binder dig inte till någonting.

Luleå – kontrasternas stad

Karta över Luleå