Kostnadsfri LSS rådgivning

Assistansbolag Sollentuna - Assistansförmedling av personlig assistans.

Assistansförmedling av personlig assistans. Assistansbolag i sollentuna

Välkommen till Personlig Assistans 24 i Sollentuna

Personlig Assistans 24 en assistansförmedling som hjälper dig hitta rätt Assistansbolag för personlig assistans samt söka assistansersättning via lss i Sollentuna.

I Sollentuna finns flera olika assistansanordnare. För att hitta rätt kan en assistansförmedling stötta gallringen genom att förmedla kontakt till etablerade assistansföretag.

Byta Assistansbolag

Är det krångligt att byta bolag? Nej det är inte krångligt!

Personlig assistans Sollentuna

Vi har svar på dina frågor och erbjuder personlig assistans i hela Sollentuna.

Ansöka om personlig assistans

De Assistansbolag vi samarbetar med har jurister som hjälper dig att ansöka om personlig assistans.

Hitta rätt assistansanordnare i Sollentuna

Det här är en kostnadsfri tjänst för dig med behov av personlig assistans. Vi hjälper dig att hitta rätt assistansbolag. Anmäl intresse nu! Tryggt. Oberoende. Självklart kostnadsfritt.

Hur blir man presonlig assistent?

För att bli personlig assistent kan det vara bra att gå Vård- och omsorgsprogrammet
Andra områden Personlig Assistans 24 kan hjälpa till med i Sollentuna:

Assistansförmedling
Assistansförmedling Sollentuna hjälper dig hitta rätt Assistansbolag för personlig assistans samt söka assistansersättning via lss!

Välja assistansbolag
Jämför och hitta rätt assistansbolag i Sollentuna? Du kan välja assistansanordnare Sollentuna av din kommun, ett företag eller ett brukarkooperativ.

Byta assistansbolag
Byta assistansbolag Sollentuna? Vi på Lss Assistansen har egen erfarenhet av funktionshinder och vi är väl förtrogna med autism, epilepsi och problemskapande beteende.

Privat eller kommunal assistans
Det finns skillander mellan personlig assistans via kommunen eller privat. En av dem är OB-ersättningen som man inte har rätt till via kommunen.

Personlig assistans
Personlig assistans Sollentuna med krav på livskvalitet, utan krångel med lagar och avtal. Skräddarsydd lösning med ett personligt bemötande - på dina villkor

Ställer krav på assistansbolag
Vi ställer en mängd krav på den personliga assistansen som vi tycker är självklart att man som seriöst assistansbolag i Sollentuna kan uppfylla.

Ansöka om personlig assistans
Ansöka om personlig assistans Sollentuna. Vi hjälper dig att ansöka om assistanstimmar och assistansersättning för personlig assistans gratis och kostnadsfritt.

Juridisk rådgivning
Vi erbjuder rådgivning. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med personlig assistans. Kostnadsfri Juridisk Rådgivning Sollentuna för Personlig Assistans.

Jämför assistansbolag
Bra frågor att ställa när man jämför assistansbolag Sollentuna. Området personlig assistans kan vara som en snårig djungel, det finns många olika saker man behöver veta.


Assistansbolag Sollentuna

Obs!!! vi listar alla assistansbolag inte bara samarbetspartners.
Synonymer till assistans
hjälp, medverkan, handräckning, bistånd, biträde

Wikipedia information om Sollentuna

Sollentuna Sollentuna kan avse: Sollentuna centrum – den centrala delen av Sollentuna kommun, belägen i stadsdelen Tureberg Sollentuna (tätort) – en före detta tätort (fram till 1990), numera sammanväxt med och ingår i Upplands Väsby och Sollentuna Sollentuna kommun – en kommun i Stockholms län (1971-) Sollentuna härad – ett härad i sydvästra Uppland Sollentuna socken – en socken i Uppland Sollentuna landskommun – var en kommun i Stockholms län (1863–1944) Sollentuna köping – en köping och kommun i Stockholms län (1944-1970). Sollentuna station – (tidigare Turebergs station) i Stockholms pendeltågsnät. Sollentuna församling – en församling i Sollentuna kontrakt i Stockholms stift Sollentuna kontrakt – ett kontrakt inom Svenska kyrkan i Stockholms stift Sollentuna distrikt – det enda distriktet i Sollentuna kommun i Stockholms län Sollentuna Bio – en biograf i Sollentuna

Kostnadsfri Assistansförmedling i Sollentuna

Tjänsten är gratis och du binder dig inte till någonting.

Sollentuna, kommunen där jorden räcker till

Karta över Sollentuna