Kostnadsfri LSS rådgivning

Assistansbolag Uppsala - Assistansförmedling av personlig assistans.

assistansbolag i Uppsala

Välkommen till Personlig Assistans 24 i Uppsala

Personlig Assistans 24 en assistansförmedling som hjälper dig hitta rätt Assistansbolag för personlig assistans samt söka assistansersättning via lss i Uppsala.

I Uppsala finns flera olika assistansanordnare. För att hitta rätt kan en assistansförmedling stötta gallringen genom att förmedla kontakt till etablerade assistansföretag.

Byta Assistansbolag

Är det krångligt att byta bolag? Nej det är inte krångligt!

Personlig assistans Uppsala

Vi har svar på dina frågor och erbjuder personlig assistans i hela Uppsala.

Ansöka om personlig assistans

De Assistansbolag vi samarbetar med har jurister som hjälper dig att ansöka om personlig assistans.

Hitta rätt assistansanordnare i Uppsala

Det här är en kostnadsfri tjänst för dig med behov av personlig assistans. Vi hjälper dig att hitta rätt assistansbolag. Anmäl intresse nu! Tryggt. Oberoende. Självklart kostnadsfritt.

Hur blir man presonlig assistent?

För att bli personlig assistent kan det vara bra att gå Vård- och omsorgsprogrammet
Andra områden Personlig Assistans 24 kan hjälpa till med i Uppsala:

Assistansförmedling
Assistansförmedling Uppsala hjälper dig hitta rätt Assistansbolag för personlig assistans samt söka assistansersättning via lss!

Välja assistansbolag
Jämför och hitta rätt assistansbolag i Uppsala? Du kan välja assistansanordnare Uppsala av din kommun, ett företag eller ett brukarkooperativ.

Byta assistansbolag
Byta assistansbolag Uppsala? Vi på Lss Assistansen har egen erfarenhet av funktionshinder och vi är väl förtrogna med autism, epilepsi och problemskapande beteende.

Privat eller kommunal assistans
Det finns skillander mellan personlig assistans via kommunen eller privat. En av dem är OB-ersättningen som man inte har rätt till via kommunen.

Personlig assistans
Personlig assistans Uppsala med krav på livskvalitet, utan krångel med lagar och avtal. Skräddarsydd lösning med ett personligt bemötande - på dina villkor

Ställer krav på assistansbolag
Vi ställer en mängd krav på den personliga assistansen som vi tycker är självklart att man som seriöst assistansbolag i Uppsala kan uppfylla.

Ansöka om personlig assistans
Ansöka om personlig assistans Uppsala. Vi hjälper dig att ansöka om assistanstimmar och assistansersättning för personlig assistans gratis och kostnadsfritt.

Juridisk rådgivning
Vi erbjuder rådgivning. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med personlig assistans. Kostnadsfri Juridisk Rådgivning Uppsala för Personlig Assistans.

Jämför assistansbolag
Bra frågor att ställa när man jämför assistansbolag Uppsala. Området personlig assistans kan vara som en snårig djungel, det finns många olika saker man behöver veta.


Assistansbolag Uppsala

Obs!!! vi listar alla assistansbolag inte bara samarbetspartners.
Synonymer till assistans
hjälp, medverkan, handräckning, bistånd, biträde

Wikipedia information om Uppsala

Uppsala Uppsala (uttal ) (äldre stavning Upsala) är en tätort i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län. Den är Sveriges fjärde största tätort med 165 456 (2020-12-31) invånare i tätorten, medan hela kommunen har cirka 234 000 invånare (2021). Sedan 1164 är Uppsala kyrkligt centrum i Sverige i och med dess ärkebiskopssäte inom Svenska kyrkan. Uppsala universitet, grundat 1477, är det äldsta sätet för högre utbildning i Norden.

Kostnadsfri Assistansförmedling i Uppsala

Tjänsten är gratis och du binder dig inte till någonting.

Filmen om Uppsala

Karta över Uppsala